آخرین خبر/ چی لازم دارم:
رب انار ۱/۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
شنبلیله ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخم مرغ ۳ عدد
آب ۲ پیمانه
آرد ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
روغن ۴ قاشق غذاخوری

چطوری درست کنم:
۱- ابتدا پیاز را خرد کرده و در قابلمه با روغن سرخ می‌کنیم.
۲- زردچوبه، نمک، فلفل را اضافه کرده و تفت میدهیم و آرد را ذره ذره اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله نشو سپس سبزی را با مواد تفت داده و آب می‌‌افزاییم.
۳- سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کرده و جداگانه با روغن تفت می‌دهیم، بعد داخل قابلمه در حال جوش می‌ریزیم
۴- یک عدد تخم‌مرغ را زده به مواد اضافه کرده و حرارت‌ را ملایم می‌‌کنیم بعد رب انار را اضافه کرده می‌گذاریم چند جوش بزند و رنگ آن شفاف شود.
۵- دو عدد تخم‌مرغ دیگر را به صورت درسته در داخل قابلمه می‌شکنیم و هم نمی‌زنیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شوند.
۶- می‌توان این غذا را با نان سنگک، سبزی خوردن و ترشی سرو کرد.

سایر نکات
اگر دوست ندارید تخم مرغ به صورت درسته در غذایتان مشخص باشد همه را با هم زده و اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یک تکه نشود
بهتر است سیب زمینی ها را بعد از تفت دادن در مقداری زعفران آب کرده بغلانیم و بعد به غذا اضافه کنیم
اگر دوست دارید اشکنه شما سفت باشد مقدار بیشتری آرد و سیب زمینی به غذا اضافه کنید.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar