بیست ستون/ چی لازم دارم:
گوشت پخته و خرد شده : 225 گرم
آرد :220 گرم
شیر : 4/3 پیمانه
نمک : 4/1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر : 3 قاشق چای خوری
روغن جامد : 3/1 فنجان
پنیر چدار رنده شده : 4/3 فنجان

چطوری درست کنم:
ابتدا آرد، نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کنید و روغن جامد را بریزید و بعد از آن شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده بریزید و مرتب ورز دهید. خمیر را به صورت مستعطیل های 25 در 40 سانتی متر در آورید و روی آن گوشت و پنیر بریزید. خمیر را لوله کنید و از عرض به چندین قسمت تقسیم کنید و هر کدام را از قسمت برش خورد در قالب مافین قرار دهید. فر را روی دمای 230 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود. بعد از آن قالب ها را به مدت 15 دقیقه درون فر بگذارید تا طلایی شود. رولت پنیری گوشت آماده سرو است.


همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar