برترین ها/ آیا تا به حال کیک با زرشک خورده اید؟ در این مطلب می خواهیم زرشک که جزو مواد سنتی به حساب می آید را با کرم پاتیسیر که مدرن است، در یک جا کنار هم قرار دهیم!
چی لازم دارم:
آرد: 150 گرم
آرد ذرت: 25 گرم
کره: 150 گرم
پودر شکر: 150 گرم
وانیل: 1 قاشق چایخوری
پودر بادام: 100 گرم
زرشک: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ: 2عدد
کرم پاتی‌سیر: به میزان لازم
چطور بپزم:
1. ابتدا کره و پودر شکر را به همراه وانیل با همزن برقی می‌زنیم تا کمی پف کند؛ سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه می‌کنیم و تا جایی که مواد یکدست شوند هم می‌زنیم.
2. در این مرحله کرم پاتی‌سیر را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و در آخر آردها، پودر بادام و زرشک را داخل مواد می‌ریزیم و تا جایی که یکدست شوند با هم مخلوط می‌کنیم.
3. مایه را داخل یک قالب به ابعاد 25×35 پهن می‌کنیم و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده، می‌پزیم. در نهایت روی کیک را با پودر شکر تزیین می‌کنیم.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar