برترین ها/ مواد لازم

• یک کیلوگرم سبزی (جعفری، گشنیز، اسفناج ، تره، چغندر)
• نصف پیمانه برنج
• 100 گرم آرد برنج
• 1 بوته سیر
• 3 تا 4 عدد تخم مرغ
• آب نارنج یا آب انار
• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه


طرز تهیه

1. برنج را از شب قبل خیس کنید. سپس سبزی ها را ریز خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. سپس برنج خیس خورده و یک لیوان آب را به سبزی خرد شده اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سبزی و برنج کاملا پخته شوند.

2. سیر را خرد و با زردچوبه و روغن سرخ کنید. آن را با کمی نمک و فلفل به مخلوط برنج اضافه کنید.

3. مقداری آرد برنج را در آب نارنج یا آب انار حل کنید و به تدریج به خورش اضافه کنید. این کار باعث لعاب‌دار شدن خورشت می‌شود.

4. در آخر، تخم‌مرغ ها را اضافه کنید.




همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar