غذاي اصلي/ خوراک فيله ماهي
خراسان/ مواد لازم فيله سالمون پوست گرفته شده – به ميزان لازم رزماري خرد شده تازه - يک قاشق چاي خوري نمک – يک قاشق چاي خوري گل کلم بروکلي تميز شده – يک تا دوبوته کشمش – نصف پيمانه روغن زيتون – به ميزان لازم پياز - يک عدد روش تهيه سالمون را با نيمي از رزماري و نصف قاشق چاي خوري نمک مخلوط کنيد و حداقل 20 دقيقه تا يک ساعت پيش از طبخ بگذاريد بماند. گل هاي بروکلي را از ساقه ها جدا کنيد. با پوست کن لايه ضخيم بيروني ساقه ها را بگيريد. گل ها را از طول به دو قسمت ببريد. روغن را در ماهيتابه اي پهن روي حرارت ملايم گرم کنيد. پياز را بيفزاييد و بگذاريد بپزد و هر 3 تا 4 دقيقه آن را هم بزنيد. کشمش و رزماري باقي مانده را اضافه کنيد؛ هم بزنيد تا همه مواد به روغن آغشته شود. 3 تا 5 دقيقه بگذاريد بپزد تا بوي آن به مشام برسد. بروکلي را اضافه کنيد، نصف قاشق چاي خوري نمک باقي مانده را بريزيد و هم بزنيد تا نمک مخلوط شود.کمي آب اضافه و حرارت را زياد کنيد تا آب جوش بيايد. سپس حرارت را کم کنيد تا آرام بجوشد و بپزد، حدود 8 تا 10 دقيقه، هر از گاهي هم بزنيد تا زماني که آب تقريبا بخار شود. در اين فاصله، نصف قاشق روغن باقي مانده را در يک ماهيتابه نچسب بريزيدو روي حرارت متوسط بگذاريد. سالمون را اضافه کنيد، قسمت پوست گرفته شده رو به بالا باشد و بگذاريد، براي 3 تا 5 دقيقه، تا زماني که طلايي شود، بپزد. سالمون را برگردانيد و بگذاريد 3 تا 5 دقيقه ديگردر ماهيتابه بماند و بپزد. ارزش غذايي 361 کالري چربي يک گرم 10گرم فيبر 53گرم کربوهيدرات 28گرم پروتئين 255ميکرو گرم فولات 14گرم قند 292 ميلي گرم کلسيم 4 ميلي گرم آهن 949ميلي گرم سديم 827 ميلي گرم پتاسيم همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar