خراسان/ مواد لازم
فیله سالمون پوست گرفته شده – به میزان لازم
رزماری خرد شده تازه - یک قاشق چای خوری
نمک – یک قاشق چای خوری
گل کلم بروکلی تمیز شده – یک تا دوبوته
کشمش – نصف پیمانه
روغن زیتون – به میزان لازم
پیاز - یک عدد


روش تهیه
سالمون را با نیمی از رزماری و نصف قاشق چای خوری نمک مخلوط کنید و حداقل 20 دقیقه تا یک ساعت پیش از طبخ بگذارید بماند. گل های بروکلی را از ساقه ها جدا کنید. با پوست کن لایه ضخیم بیرونی ساقه ها را بگیرید. گل ها را از طول به دو قسمت ببرید.
روغن را در ماهیتابه ای پهن روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را بیفزایید و بگذارید بپزد و هر 3 تا 4 دقیقه آن را هم بزنید.
کشمش و رزماری باقی مانده را اضافه کنید؛ هم بزنید تا همه مواد به روغن آغشته شود. 3 تا 5 دقیقه بگذارید بپزد تا بوی آن به مشام برسد. بروکلی را اضافه کنید، نصف قاشق چای خوری نمک باقی مانده را بریزید و هم بزنید تا نمک مخلوط شود.کمی آب اضافه و حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید تا آرام بجوشد و بپزد، حدود 8 تا 10 دقیقه، هر از گاهی هم بزنید تا زمانی که آب تقریبا بخار شود. در این فاصله، نصف قاشق روغن باقی مانده را در یک ماهیتابه نچسب بریزیدو روی حرارت متوسط بگذارید. سالمون را اضافه کنید، قسمت پوست گرفته شده رو به بالا باشد و بگذارید، برای 3 تا 5 دقیقه، تا زمانی که طلایی شود، بپزد. سالمون را برگردانید و بگذارید 3 تا 5 دقیقه دیگردر ماهیتابه بماند و بپزد.

ارزش غذایی
361 کالری
چربی یک گرم
10گرم فیبر
53گرم کربوهیدرات
28گرم پروتئین
255میکرو گرم فولات
14گرم قند
292 میلی گرم کلسیم
4 میلی گرم آهن
949میلی گرم سدیم
827 میلی گرم پتاسیم



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar