برترین ها/ مواد لازم

• ۴٠۰ گرم گوشت
• ۱ عدد پیاز بزرگ
• ۱ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
• ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• ¼ قاشق چایخوری دارچین
• نمک، فلفل سیاه و زردچوبه


طرز تهیه

1. پیاز را خلالی خرد و در تابه با روغن و زردچوبه سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شود. سپس، گوشت های خرد شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.

2. پس از اینکه رنگ گوشت ها تغییر کرد، نمک، فلفل سیاه، دارچین، رب گوجه فرنگی و ۱ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. شعله را کم کنید تا گوجه فرنگی ها پخته و له شوند.

3. در کنار این غذا می توانید سیب زمینی سرخ شده بگذارید و با ماست سرو کنید.


همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar