بيتوته/
مواد لازم براي دسر شکلاتي فندقي پالووا :
سفيده تخم مرغ 8 عدد
خامه فرم گرفته 300 ميلي ليتر
شکلات ذوب و خنک شده 120 گرم
شکر 360 گرم
فندوق پودر شده 120 گرم
طرز تهيه دسر شکلاتي فندقي پالووا :
براي تهيه دسر پالووا با کرم فندقي شکلاتي، فر را از قبل تا دماي ۱۲۰ درجه سانتيگراد گرم کنيد.
در کف سيني فر کاغذ پوستي قرار دهيد.
براي تهيه مرنگ در کاسه اي بزرگ سفيده هاي تخم مرغ را مي زنيم تا نرم شود.
۱۲۰ گرم شکر را به آن بيفزاييد و بزنيد.
به زدن ادامه دهيد و بقيه شکر را اضافه کنيد تا يکدست شده و شکر کاملا حل شود.
با استفاده از کفگير مرنگ را به شکل دو توده ي گرد ۲۰ سانتي متري روي سيني فر قرار دهيد.
در مرکز يکي از آنها حفره اي ايجاد کنيد ( براي لايه ي زيرين) و يک برآمدگي قله مانند در توده ي ديگر براي لايه ي فوقاني.
آنها را به مدت ۱۰ دقيقه بپزيد.
حرارت را تا ۱۱۰ درجه سانتيگراد کم کنيد و ۴۵ تا ۵۰ دقيقه ي ديگر آن را بپزيد.
تا زماني که مرنگ ها توخالي و نسبتا سفت به نظر برسند.
آنها را از فر خارج کرده و بگذاريد روي صفحه فلزي خنک شوند.
براي تهيه کرم فندقي شکلاتي، خامه، پودر فندق و نيمي از شکلات ذوب شده را هم بزنيد.
آن را همراه با مخلوط خامه روي مرنگ زيرين بماليد و مرنگ ديگر را روي آن بگذاريد.
شکلات باقي مانده را روي آن بريزيد و با فندق هاي خرد شده آن را تزئين کنيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار