برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

شيريني ها/ دسر شکلاتي فندقي پالووا

منبع
بيتوته
بروزرسانی
شيريني ها/ دسر شکلاتي فندقي پالووا
بيتوته/ مواد لازم براي دسر شکلاتي فندقي پالووا : سفيده تخم مرغ 8 عدد خامه فرم گرفته 300 ميلي ليتر شکلات ذوب و خنک شده 120 گرم شکر 360 گرم فندوق پودر شده 120 گرم طرز تهيه دسر شکلاتي فندقي پالووا : براي تهيه دسر پالووا با کرم فندقي شکلاتي، فر را از قبل تا دماي ۱۲۰ درجه سانتيگراد گرم کنيد. در کف سيني فر کاغذ پوستي قرار دهيد. براي تهيه مرنگ در کاسه اي بزرگ سفيده هاي تخم مرغ را مي زنيم تا نرم شود. ۱۲۰ گرم شکر را به آن بيفزاييد و بزنيد. به زدن ادامه دهيد و بقيه شکر را اضافه کنيد تا يکدست شده و شکر کاملا حل شود. با استفاده از کفگير مرنگ را به شکل دو توده ي گرد ۲۰ سانتي متري روي سيني فر قرار دهيد. در مرکز يکي از آنها حفره اي ايجاد کنيد ( براي لايه ي زيرين) و يک برآمدگي قله مانند در توده ي ديگر براي لايه ي فوقاني. آنها را به مدت ۱۰ دقيقه بپزيد. حرارت را تا ۱۱۰ درجه سانتيگراد کم کنيد و ۴۵ تا ۵۰ دقيقه ي ديگر آن را بپزيد. تا زماني که مرنگ ها توخالي و نسبتا سفت به نظر برسند. آنها را از فر خارج کرده و بگذاريد روي صفحه فلزي خنک شوند. براي تهيه کرم فندقي شکلاتي، خامه، پودر فندق و نيمي از شکلات ذوب شده را هم بزنيد. آن را همراه با مخلوط خامه روي مرنگ زيرين بماليد و مرنگ ديگر را روي آن بگذاريد. شکلات باقي مانده را روي آن بريزيد و با فندق هاي خرد شده آن را تزئين کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره