ميز اردور/ «انار ژله اي»، ديزاين عالي سفره مهماني
برترين ها/ انار يکي از ميوه هايي است که هم در خيلي غذاها و هم در تعداد زيادي از دسر ها مي توانيم از آن استفاده کنيم. چي لازم دارم: ژلاتين: 2 ساشه انار (دانه شده) 2 پيمانه آب انار (سرد): 2 پيمانه شکر: يک دوم پيمانه چه جوري درست ميشه: 1- ژلاتين را به تدريج درون آب انار حل کرده و به مدت 1 دقيقه کنار بگذاريد. سپس آب انار داغ را به آن افزوده و روي حرارت غيرمستقيم بخار آب جوش (روش بن ماري) قرار داده تا ذرات پودر ژلاتين کاملا حل و مايه شفافي حاصل شود. بعد شکر را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد. 2- کف کاسه اي را با روکش نايلوني بپوشانيد. سپس مقداري انار داخل آن بريزيد، بعد مايه ژلاتيني را به آن اضافه کرده و روکش را به سمت بالا به صورت گرد جمع کنيد و ببنديد. سپس آن را داخل يخچال بگذاريد تا بگيرد. 3- ژله را از روکش جداکرده و تاج انار را روي آن بگذاريد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar