غذاي اصلي/ طرز تهيه ميتلف گوشت ، غذايي براي مهماني هاي رسمي
چاره چي/ ميتلف يک نوع غذا مخلوطي ازگوشت، سبزيجات و ساير مواد خوراکي هست که با هم مخلوط شده و به صورت قالبي پخته مي شوند. با ما همراه باشيد تا طرز تهيه اين ميتلف خوشمزه را به شما آموزش دهيم. مواد لازم: رب گوجه فرنگي دوقاشق غذاخوري تخم مرغ ۴ عدد جعفري خرد شده ۲-۳ قاشق غذاخوري پياز سرخ شده ۴ قاشق غذاخوري شير ۱/۲ پيمانه آرد ۰/۵ پيمانه گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم طرز تهيه: زرده وسفيده تخم مرغ را جدا مي کنيم. آرد را در شير حل نموده سپس نمک جعفري فلفل پياز را به مايه اضافه کرده وسپس زرده وگوشت را اضافه مي کنيم. سفيده را جداگانه با همزن برقي زده تا پف کند وبه مايه گوشت اضافه مي کنيم. کف قالب را چرب کرده ومقداري آرد سوخاري مي پاشيم ومايه را داخل قالب ريخته و براي اين که ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده و به طريق بن ماري آن را مي پزيم.(اين غذا بايد داخل فر با بخار آب پخته شود) قالب را در فر ۱۷۵ درجه سانتيگراد يا ۳۵۰ درجه فارنهايت به مدت ۱ ساعت قرار مي دهيم. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar