غذاي اصلي/ فينگر فود مرغ با پنير؛ مخصوص مهماني ها
تابناک با تو/ «فينگرفود» يا غذاي انگشتي و يا لقمه دستي، به هر نوع مواد خوراکي گفته ميشود که به گونهاي طبخ و آماده ميشوند که به راحتي با دست خورده ميشوند. لقمههاي دستي در مقابل غذاهاي مفصل قرار ميگيرند که معمولاً براي خوردن آنها نياز به استفاده از چاقو، چنگال، قاشق يا انواع کارد و چنگال ميباشد. فينگرفودها معمولا به عنوان پيش غذا يا خوراک اصلي، سرو ميشوند. امروز براي شما روش تهيهي فينگرفود مرغ و پنير را قرار دادهايم. براي آشنايي با مواد اوليه و روش پخت، با ما همراه باشيد. چي لازم دارم: پنير خامهاي: يک و نيم پيمانه سينهي مرغ خرد شده: دو پيمانه سس کچاپ: نصف پيمانه پنير موزارلاي رنده شده: دو پيمانه پنير چدار رنده شده: يک پيمانه آرد: دو پيمانه تخم مرغ: 6 عدد آرد سوخاري: 3 پيمانه روغن: به ميزان لازم: چطور بپزم: پنير خامهاي و مرغ را به همراه سس کچاپ، پنير موزارلا و پنير چدار، در ظرفي ريخته و خوب با يکديگر مخلوط ميکنيم. مخلوط به دست آمده را داخل سيني فري که از قبل کاغذ روغني انداختهايم، قرار ميدهيم. روي آن را کامل صاف کرده و به مدت يک ساعت داخل فريزر قرار ميدهيم. وقتي سيني را از فريزر خارج کرديم، با چاقوي تيز آن را به شکل مستطيلهاي کوچکي ميبريم. هر کدام از فينگرفودهاي درست شده را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر، در آرد سوخاري ميغلتانيم. اين کار را يک بار ديگر تکرار ميکنيم. فينگرفودها را در روغن داغ سرخ ميکنيم و با سس کچاپ يا هر سس دلخواه ديگري، سرو ميکنيم. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar