شيريني ها/ تارت شکلاتي؛ دسري که هيچکس دست رد به سينه اش نمي زند!
روزچين/ نوعي تارت شکلاتي را به شما آموزش دهيم. قبل از آن لازم است بگوييم که تارت نوعي شيريني است که معمولاً از مواد پرکننده براي پوشش آن استفاده ميشود. ماده روکش يا پرکننده تارتها ممکن است شيرين، نمکي يا چيزي مثل مرغ و ميگو باشد. چي لازم دارم: مواد لازم براي تارت شکلاتي چوب شور: ۱۱۴ گرم روغن نارگيل ذوب شده: يکسوم فنجان روغن گياهي: دو و نيم قاشق غذاخوري شير گرم: يک و يکچهارم فنجان شکلات تلخ: ۳۴۰ گرم چطور بپزم: آماده کردن خمير تارت براي شروع چوب شور را در يک زيپکيپ (کيسه نايلوني زيپدار) بريزيد و در آن را خوب ببنديد. سپس با وردنه کاملا له کنيد. همهي روغن نارگيل گفته شده در مواد لازم را ذوب کنيد. سپس نصف قاشق غذاخوري روغن گياهي به آن اضافه کنيد. وقت اضافه کردن چوب شور است. چوب شور را به مواد اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد. يک قالب تارت تهيه کنيد و موادي را که آماده کردهايد، درون آن بريزيد. خردههاي چوب شور را کاملا در قالب جا دهيد. فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد (معادل ۳۵۰ درجه فارنهايت) تنظيم کنيد و خمير را به مدت ۱۰ دقيقه در آن قرار دهيد تا بپز آماده کردن مواد اصلي تارت همهي شيري که آماده کردهايد را گرم کنيد. سپس ۳۴۰ گرم شکلات تلخ را به آن اضافه کنيد. دو قاشق غذاخوري روغن گياهي هم اضافه کنيد. آنقدر مواد را هم بزنيد تا کاملا حل شوند. مواد آماده شده را روي خميري که از قبل پختهايد بريزيد. به مدت سه تا چهار ساعت آن را در يخچال قرار دهيد تا سرد شود.