ميز اردور/ تست با سس کاراملي موز، دسر بعد از غذا
فوت و فن/ تعداد: ۶ نفر زمان تهيه: ۲۰ دقيقه زمان خنک شدن: ۲ تا ۲۴ ساعت زمان پخت: يک ساعت چي لازم دارم: ۱۲ ورق نان تست ۲۲۵ گرم پنير خامهاي نصف پيمانه پنير ماسکارپونه نصف پيمانه گردوي خرد شده دو قاشق غذاخوري شکر قهوهاي يک قاشق چايخوري پودر دارچين ¼ قاشق چايخوري نمک ۶ عدد تخممرغ همزده سه پيمانه شير ¼ قاشق چايخوري نمک سس موز کاراملي* چطور بپزم: ۱- نيمي از نانها را داخل ظرف پيرکس مستطيلي بچينيد. در يک کاسه کوچک، پنير خامهاي، ماسکارپونه، گردو، شکر قهوهاي، دارچين و نمک را با يکديگر مخلوط کنيد. مخلوط پنير را روي نانها بماليد. روي آنها يک لايه ديگر نان بگذاريد. ۲- در يک کاسه متوسط، تخممرغ، شير و نمک را با يکديگر مخلوط کنيد. مخلوط شير را روي نانها بريزيد. روي ظرف را با پلاستيک بپوشانيد و به مدت ۲ تا ۲۴ ساعت در يخچال نگهداري کنيد. ۳- فر را با دماي ۳۷۵ درجه فارنهايت گرم کنيد. کف سيني فر يک لايه کاغذ روغني قرار دهيد. ظرف را روي آن قرار دهيد و يک ساعت بپزيد تا طلايي شوند. ۴- براي تهيه سس موز کاراملي نيز به ¾ پيمانه شکر قهوهاي، نصف پيمانه خامه فرمگرفته، نصف پيمانه کره، دو قاشق غذاخوري شورباي ذرت، يک قاشق چايخوري وانيل، نصف قاشق چايخوري نمک دريايي و يک عدد موز نياز داريد. ۵- در يک قابلمه متوسط، شکر قهوهاي، خامه فرمگرفته، کره و شورباي ذرت را با يکديگر مخلوط کنيد. آنها را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشند. به طور مرتب هم بزنيد. سپس از روي حرارت برداريد و وانيل و نمک دريايي را اضافه کنيد. آنها را داخل کاسه کوچک بريزيد تا در دماي اتاق خنک شوند. در صورت تمايل ميتوانيد تا ۲۴ ساعت در يخچال قرار دهيد. در آخر، موزهاي حلقه شده را داخل آن بريزيد. ارزش غذايي: کالري: ۹۶۵ چربي: ۶۱ گرم کلسترول: ۳۵۵ ميليگرم کربوهيدرات: ۹۰ گرم فيبر: ۴ گرم قند: ۴۹ گرم پروتئين: ۲۴ گرم سديم: ۱۱۰۷ ميليگرم پتاسيم: ۴۷۵ ميليگرم کلسيم: ۳۸۴ ميليگرم آهن: ۴ ميليگرم همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar