از شما/ موس انار من
عکاس خونه/ ارسالي از سيما جون دو بسته پودر ژله انار رو با سه ليوان آبجوش خوب هم ميزنيم تا يکدست بشنمواد رو به دو قسمت تقسيم ميکنيمنصف مواد رو داخل يک ظرف پيرکس مستطيل يا مربع فرق نميکنه ميريزيم و ميزاريم تو يخچال حدود يک ساعت تا ببندهنصف ديگر مواد رو که در محيط خونه گ ذاشتيم مونده با دويست گرم خامه قنادي که يکم حدود چند دقيقه جداگانه زديم مخلوط ميکنيمنصف ديگه مواد رو که از يخچال در آورديم خرد ميکنيم و داخل خامه و ژله ميريزيم دوباره اين مواد که مخلوط کرديم رو داخل ظرف ژله ميريزيم و ميزاريم تا سه الي چهار ساعت خوب ببندهمن قبل از ريتتن مواد يکم ظرف ژلمو چرب ميکنم راحتتر جدا ميشهاگه خوب توضيح ندادم ببخشيدلطفا در قسمت آشپزي ارسال شود ممنونم
"مخاطبان گرامي آخرين خبر؛ براي ارسال تصاوير؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آيکون دوربين در بالاي صفحه را انتخاب نموده و تصوير خود را ارسال فرماييد."