ساندويچ جوجه چوبي، خلاقانه آشپزي کنيد
آخرين خبر/ ابتدا سينه مرغ (٥٠٠ گرم ) رو بصورت مکعبي خرد کرده و با اين مواد مرينت ميکنيم به مدت يکساعت در يخچال ميگذاريم. چي لازم دارم: ماست خامه اي دو ق غ سس سويا يک ق غ رب گوجه يک و نيم ق غ سرکه دو ق غ روغن زيتون دو ق غ پودر سير نصف ق چ ادويه کاري نصف ق چ زردچوبه نصف ق چ فلفل سياه و فلفل قرمز و نمک به ميزان لازم چطور بپزم: تمام مواد رو با مرغ خرد شده مخلوط کرده و به مدت يکساعت در يخچال ميذاريم و بعد ماهي تابه مخصوص گريل رو کمي چرب ميکنيم و بعد از اينکه ماهي تابه داغ شد مرغهاي به سيخ کشيده که شامل پياز و فلفل دلمه اي رنگي هست رو در ماهي تابه قرار ميديم تا جوجه ها تغيير رنگ بدند زماني که رنگ جوجه ها تغيير کرد درب ماهي تابه رو مي بنديم به مدت سه الي چهار دقيقه ، تا کاملا مغز پخت بشه بعد بهمراه نان لبناني و پياز و جعفري و سس مايونز ( سس درصورت تمايل) گوجه و خيار شور ، يک ساندويچ سالم و خوشمزه درست ميکنيد و نوش جان کنيد😋 نکته: من به جاي سرکه و سس سويا از سرکه بالزاميک انگور استفاده کردم. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar