غذاي اصلي/ پاستا را با روش متفاوتي طبخ کنيد
بيتوته/ پاستاي فاگيولي چي لازم دارم: ۳ قاشق روغن زيتون ۱ فنجان پياز خرد شده ۱ عدد هويج پوست کنده و خرد شده ۱ عدد ساقه کرفس خرد شده ۲ حبه سير له شده يک چهارم قاشق چايخوري فلفل قرمز ۱ قاشق چايخوري چاشني ايتاليايي ۶ فنجان عصاره مرغ يا سبزيجات ۱ فنجان گوجه فرنگي خرد شده ۲۲۵ گرم پاستاي ديتاليني سه و نيم فنجان لوبيا سفيد پخته يک چهارم فنجان جعفري خرد شده نمک و فلفل سياه نکته: براي پخت لوبيا، مي توانيد آنها را در طول شب در آب خيس کنيد، اگر فرصت اين کار را نداريد پس لوبياها را به مدت يک ساعت در آب جوش خيس کرده و بعد آنها را داخل قابلمه بريزيد و اجازه دهيد با حرارت جوشيده و نرم شوند (فراموش نکنيد که درب ظرف را بگذاريد). چطور بپزم: روغن زيتون را در يک قابلمه بزرگ روي حرارت متوسط گرم کنيد. پياز، هويج و کرفس را براي دو تا سه دقيقه تفت دهيد تا نرم و طلايي رنگ شوند. سير، فلفل و چاشني ايتاليايي را اضافه کرده و براي يک دقيقه ديگر تفت دهيد. عصاره مرغ و گوجه فرنگي را اضافه کرده و اجازه دهيد مخلوط جوش بيايد. بعد از جوش آمدن پاستا را اضافه کرده و اجازه دهيد مخلوط بجوشد. وقتي پاستا نرم و آماده شد، لوبيا را اضافه کرده و دو تا سه دقيقه ي ديگر آن را طبخ کنيد. قابلمه را از روي حرارت برداشته و جعفري ، نمک و فلفل را اضافه کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar