فوت آشپزي/ روش از بين بردن بوي بد کلم
سلام بانو/ وقتي هر نوع کلم را درون ظرفي گذاشته و خيال داريد آن را بپزيد، قبل از آنکه در ظرف را بگذاريد، يک ورقه نان خشک روي کلم قرار دهيد. بوي کلم را خواهد گرفت. البته پس از پخته شدن بايد تکههاي نان را برداشت. _ براي کاهش بوي نامطبوع کلم به هنگام طبخ، يک فنجان کوچک سرکه را روي چراغ خوراکپزي بگذاريد. _ روش ديگر براي از بين بردن بوي کلم يا گلکلم آن است که هنگام پختن، اندکي آبليمو به آن بيفزاييد. _ يکي دو تکه نان بيات داخل آبي که کلم در آن ميپزد، بيندازيد و پس از طبخ، نان را از سطح آب و از داخل کف خارج سازيد . همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar