غذاي اصلي/ آبگوشت کشک لرستان
برترين ها/ مواد لازم 500 گرم گوشت آبگوشتي 2 پيمانه نخود و لوبيا سفيد 2 عدد بادمجان سرخ کرده 1 عدد پياز درشت 4 حبه سير 250 گرم کشک نمک و زردچوبه و نعنا خشک روغن مايع طرز تهيه 1. نخود و لوبيا را از شب قبل خيس کنيد و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالي کنيد و بشوييد. گوشت، نخود، لوبيا سفيد، نمک، پياز خرد کرده و حبه هاي سير را با 5 پيمانه آب خوب بپزيد.پس از اينکه يک ساعت از پخت آبگوشت گذشت، زردچوبه را بريزيد و نيم ساعت مانده به پايان پخت آبگوشت، بادمجان هاي سرخ شده را هم اضافه کنيد. در آخر، کشک را اضافه کنيد تا چند جوش بزند. 2. کمي نعنا داغ درست کنيد و در آبگوشت بريزيد. وقتي آبگوشت کاملا جا افتاد ، آب آن را در ظرف هاي جداگانه بکشيد. گوشت، بادمجان، لوبيا و نخود را نيز با هم بکوبيد و با سبزي خوردن و نان سنگک سرو کنيد. به اين آبگوشت به زبان محلي " دو گوله دودار" گفته مي شود و در فصل سرما بسيار طرفدار دارد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar