آخرين خبر/ روش تهيهي پيتزاي مرغ تنوري
اين پيتزاي سالم، سوسيس و کالباس ندارد. اگر قرار است فست فود بخوريد آن را خودتان در منزل تهيه نماييد و از مواد اوليهي سالم استفاده نماييد.
چي لازم دارم (براي 1 نفر):
فيله يا سينهي مرغ 100 گرم
پياز رنده کرده 1 عدد کوچک
زعفران حل کرده 1 قاشق سوپخوري
پودر زنجفيل يک دوم قاشق چايخوري
روغن زيتون 1 قاشق سوپخوري
خمير پيتزا يک عدد
پنير موزارلا 90 گرم
پنير گودا 30 گرم
قارچ خردکرده 50 گرم
فلفل دلمهي رنگي و خلال کرده 30 گرم
چطور بپزم:
* ابتدا فر را با دماي 250 درجهي سانتيگراد، گرم نماييد.
* خمير را در قالب پهن کنيد و روي خمير يک دوم قاشق سوپخوري روغن زيتون بماليد.
* مرغ را به قطعههاي 2 سانتيمتري خرد نماييد و با پياز، زعفران و پودر زنجفيل مخلوط سازيد و 5 دقيقه در فريزر يا جا يخي يخچال قرار دهيد.
* حالا پنير موزارلا و گودا را با يکديگر مخلوط کنيد و 90 گرم از آن را روي خمير پخش نماييد.
* سپس قطعههاي مرغ مزه دار کرده را به صورت خام روي پنير بچينيد و در فاصلهي بين فلفلدلمهاي و قارچ بچينيد.
* اکنون 30 گرم پنير باقيمانده را بيفزاييد و به مدت 15 دقيقه در فر بپزيد
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار