آشپزباشی/ املت سیب‌زمینی و فلفل
چی لازم دارم:
سیب زمینی پوست گرفته 2 عدد
کره 60 گرم
سوسیس خرد کرده 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
نخود فرنگی پخته 2 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه‌ای قرمز خرد کرده 2 عدد
فیله گوجه فرنگی خرد کرده 8 عدد
جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 4 عدد
چطور بپزم:
سیب‌زمینی‌ها را 4 دقیقه در قابلمه حاوی آب جوش بپزید و خرد کنید. آن‌گاه کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سیب‌زمینی و سوسیس را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.
حالا نمک، فلفل، نخود‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را افزوده و 5 دقیقه تفت دهید. اکنون جعفری را نیز بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط فراهم کرده را در ظرف نسوز مناسبی بریزید و تخم‌مرغ‌ها را رویش بشکنید و خامه را به آن بیفزائید.
اینک خوراک را به مدت تقریبی 6 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. در صورت دلخواه می‌توانید قبل از پذیرائی، روی نیمرو‌ها فلفل قرمز بپاشید.


همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar