خراسان/ چی لازم دارم:
آب گرم(دمای 46 درجه سانتی گراد) -یک فنجان
مخمر خشک فعال – نصف قاشق چای خوری
شکر – نصف قاشق چای خوری
شیر – یک فنجان
آرد ساده – یک فنجان
آرد سمولینا – یک فنجان
تخم مرغ - دو عدد
بیکینگ پودر- دو قاشق چای خوری
نمک - یک قاشق چای خوری
کره - شش قاشق غذاخوری
عسل – سه چهارم فنجان
عرق بهار نارنج (اختیاری) – یک قاشق چای خوری
چطور بپزم:
آب گرم، مخمر و شکر را در کاسه همزن بریزید و بدون هم زدن آن را پنج دقیقه به حال خود رها کنید تا مخمر عمل و شروع به کف کردن کند. سپس شیر، آرد ساده، آرد سمولینا، تخم مرغ، بیکنیگ پودر و نمک را اضافه کنید. ترکیب را حدود یک تا دو دقیقه با همزن هم بزنید تا خمیری یکدست و روان حاصل شود. اجازه دهید خمیر به مدت 30 دقیقه داخل کاسه باقی بماند.
برای تهیه شربت مخصوص پنکیک، کره، عسل و بهار نارنج را در شیرجوش بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره آب شود و مایه شروع به جوشیدن کند. سس را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
ماهیتابه نچسبی را روی حرارت متوسط قرار دهید. خمیر پنکیک را چند ثانیه هم بزنید تا روان و یکدست شود. زمانی که ماهیتابه داغ شد، با ملاقه مقداری از خمیر را بردارید و داخل ماهیتابه بریزید. پنکیک را حدود سه دقیقه بپزید تا روی پنکیک شروع به حباب زدن کند و خمیر حالت نرم و شل نداشته باشد. نیازی به برگرداندن و پختن طرف دیگر پنکیک نیست. به همین ترتیب تمام پنکیک ها را آماده کنید. بعد از هر سه یا چهار پنکیک، خمیر را کمی هم بزنید تا مجدد حالت نرم و یکدست پیدا کند.
هنگامی که پنکیک ها هنوز داغ است
آن ها را با فاصله از هم داخل ظرف بچینید. چون اگر مانند پنکیک عادی، آن ها را روی هم قرار دهید ممکن است به هم بچسبد. پنکیک ها را در ظرف سرو بچینید و به مقدار لازم از شربت روی هر پنکیک بریزید.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar