ميز اردور/ «بنوفي پارفي»؛ دسري مخصوص ميهماني ها
آخرين خبر/ چي لازم دارم: کره: 50 گرم شکر قهوه اي: 20 گرم بيسکوييت دايجستيو ساده (پودرشده): 200 گرم خامه قنادي (فرم گرفته): 150 گرم *دلسه دولچه: 150 گرم موز (حلقه اي خردشده): 2 عدد متوسط شکلات (رنده شده): 1 ق س روش تهيه دلسه دولچه: 1 عدد قوطي شيرعسلي را به مدت 5 ساعت داخل قابلمه اي حاوي آب روي حرارت ملايم بگذاريد بعد در آن را باز کرده و استفاده کنيد. چطور بپزم: 1. تابه اي را روي حرارت ملايم قرار دهيد. سپس کره را درون آن ريخته تا ذوب شود. 2. کره (ذوب شده) و شکر قهوه اي را به پودر بيسکوييت افزوده و مخلوط کنيد. 3. خامه را در يک قيف با سرماسوره شکوفه و دلسه دولچه را درون قيف ديگري بگريزيد. 4. کف ظرفي (يا ظرف هاي تک نفره) مقداري از مخلوط پودر بيسکوييت و کره بريزيد. 5. روي مخلوط بيسکوييت و کره، مقداري دلسه دولچه قيف بزنيد. بعد يک رديف موز روي مخلوط آن بچينيد. 6. خامه را روي موز قيف بزنيد. سپس به همان ترتيب قبلي يک لايه ديگر از مواد بچينيد؛ به طوري که لايه آخر، خامه باشد. بعد روي آن را با مقداري شکلات رنده شده تزيين کنيد. 7. ظرف دسر را به مدت 3 ساعت در يخچال قرار دهيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar