برترین ها/ چی لازم دارم:
نشاسته: 200 گرم
شکر: 400 گرم
آب: 6 تا 7 پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
روغن: 100 گرم (150 گرم کره)
خلال بادام بو داده: 100 گرم
چطور بپزم:
1. برای تهیه مسقطی نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل کرده و از صافی رد می‌کنیم.
2. سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب به هم می‌زنیم تا مواد به جوش بیایند و کمی غلیظ شوند. سپس شکر و گلاب را اضافه می‌کنیم
3. خلال بادام را می‌شوییم و به مواد اضافه می‌کنیم. سپس روغن را داغ و به مواد اضافه می‌کنیم.
4. مسقطی را به هم می‌زنیم تا تمام مواد یک‌دست شوند. مایع غلیظ به دست آمده را در پیاله‌های کوچک می‌ریزیم و روی آن را تزئین می‌کنیم.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar