پارسه گرد/ چی لازم دارم؟
فیله مرغ : 5 تکه
ماء الشعیر : یک پیمانه
آب : یک پیمانه
آرد : 5/1 پیمانه
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز و سیاه : 2/1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : 4/1 قاشق چایخوری
پودر سیر : یک قاشق چایخوری
روغن مایع : به میزان لازم
چه طوری بپزم؟
در ظرفی ماءالشعیر، آب و پکینگ پودر را مخلوط و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد.
در ظرفی فیله‌های مرغ را به صورت نواری و بلند برش دهید، همراه نمک، فلفل، پودر سیر و زنجبیل مزه دار کنید و فیله‌ها را تک تک داخل مواد و بعد در روغن داغ غوطه‌ور سرخ کنید.
این غذا را همراه با سس تارتار سرو کنید.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar