بیتوته/ آموزش پخت ناگت مرغ سبزیجات
مواد لازم:
مرغ پخته شده= ۲ پیمانه

زعفران آبکرده= ۳ قاشق غذاخوری

تخم مرغ= ۱ عدد

زرد چوبه =به میزان لازم

نمک وفلفل = به میزان لازم

جعفری خرد شده= ۳ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری= به مقدار لازم


طرز تهیه:
ابتدا نان باگت را در فر قرار میدهیم تا کاملا خشک شودبعد می گذاریم سرد شود و آن را آسیاب می کنیم مقداری زرد چوبه به آن اضافه کرده و کنار می گذاریم.

سپس مرغ و زعفران آبکرده جعفری وتخم مرغ نمک وفلفل و ۱ قاشق غذا خوری آرد سو خاری نان باگت اضافه کرده وبا غذا ساز خوب مخلوط می کنیم . سپس به اندازه یک گردو برداشته و آن را کمی پهن و سپس در آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ کرده البته با حرارت ملایم.


نکته:
میتوان در این غذا کرفس پخته و کلم بروکلی پخته نیز اضافه و همه مواد را با غذا ساز میکس کرده و بقیه مراحل را طبق روش بالا انجام دهیم.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar