بيتوته/ آموزش پخت ناگت مرغ سبزيجات
مواد لازم:
مرغ پخته شده= ۲ پيمانه
زعفران آبکرده= ۳ قاشق غذاخوري
تخم مرغ= ۱ عدد
زرد چوبه =به ميزان لازم
نمک وفلفل = به ميزان لازم
جعفري خرد شده= ۳ قاشق غذاخوري
آرد سوخاري= به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا نان باگت را در فر قرار ميدهيم تا کاملا خشک شودبعد مي گذاريم سرد شود و آن را آسياب مي کنيم مقداري زرد چوبه به آن اضافه کرده و کنار مي گذاريم.
سپس مرغ و زعفران آبکرده جعفري وتخم مرغ نمک وفلفل و ۱ قاشق غذا خوري آرد سو خاري نان باگت اضافه کرده وبا غذا ساز خوب مخلوط مي کنيم . سپس به اندازه يک گردو برداشته و آن را کمي پهن و سپس در آرد سوخاري غلطانده و در روغن داغ سرخ کرده البته با حرارت ملايم.
نکته:
ميتوان در اين غذا کرفس پخته و کلم بروکلي پخته نيز اضافه و همه مواد را با غذا ساز ميکس کرده و بقيه مراحل را طبق روش بالا انجام دهيم.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار