پخت بزقورمه؛ غذاي اصيل کرماني
باشگاه خبرنگاران/ اگر به دنبال خورشت سنتي بسيار متفاوت و خوشمزهاي هستيد، بز قورمه را امتحان کنيد که به عقيدهي بسياري طعمي فوقالعاده دارد. زمان پخت: ۱۲۰ دقيقه مناسب براي ۶ تا ۸ نفر چي لازم دارم: نخود: يک پيمانه پياز: يک کيلوگرم سير: يک بوته گوشت بدون استخوان: ۵۰۰ گرم کشک: به ميزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم زعفران دم کرده: يک قاشق سوپخوري نعنا داغ: به ميزان لازم گردو خرد شده: به ميزان لازم آب: ۲ پيمانه چطور بپزم: ۱. پياز را خرد و با روغن سرخ کنيد و نصف آن را براي تزئين کنار بگذاريد و در نصف مابقي، سير را خرد کنيد بريزيد، تفت دهيد و زردچوبه و فلفل را هم بريزيد. ۲. گوشت را بريزيد، سپس يک تفت دهيد. ۳. نخودها را از قبل چند ساعتي خيس کنيد، آب روي نخود را خالي و دوباره آب بريزيد. روي حرارت بگذاريد تا چند دقيقه بجوشد و آبش را خالي کنيد تا نفخ نخودها گرفته شود. ۴. نخودها را داخل قابلمه گوشت بريزيد. آب روي آن بريزيد و با حرارت ملايم بگذاريد تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنيد. ۵. کشک و زعفران را به مايه اضافه کنيد و روي حرارت بگذاريد تا کاملاً جا بيفتد. ۶. نمک آن را در وهله آخر بريزيد، در ظرف بکشيد و با کشک، پياز داغ، گردو و نعنا داغ تزئين و ميل کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar