تابناک با تو/ «دلمه» کلمه‌ای ترکی به معنای پر شده است. آنچه ما از دلمه در ذهن داریم، دلمه‌ی برگ مو، گوجه فرنگی، فلفل دلمه، بادمجان و... است. اما امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع دلمه با کمک هویج را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این دلمه‌ی خوشمزه، با ما همراه باشید.
چی لازم دارم:
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
برنج: یک پیمانه
روغن: یک پیمانه
رب انار: دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
هویج بزرگ: یک و نیم کیلوگرم
سیر: دو حبه
چطور بپزم:
هویج‌ها را پوست گرفته و از عرض، برش‌هایی به طول تقریبی ده سانتی متر می‌دهیم. با دقت داخل هویج‌ها را خالی می‌کنیم و آنها را داخل آب سرد، به مدت یک ساعت قرار می‌دهیم.
روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار داده و کمی هویج‌ها را داخل آن تفت داده و کناری قرار می‌دهیم.
گوشت را به همراه برنجی که از قبل خیس کرده بودیم، به روغن اضافه کرده و تفت می‌دهیم. نمک و فلفل را نیز به مخلوط گوشت و برنج می‌افزاییم. حرارت را خاموش می‌کنیم.
در یک ظرف مناسب، هویج‌ها را چیده و با مخلوط برنج و گوشت، داخل آنها را پر می‌کنیم.
سیر رنده شده را به همراه نمک و رب انار، با کمی آب مخلوط کرده و کنار دلمه‌ها می‌ریزیم.
ظرف حاوی دلمه‌ها را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا مواد داخل دلمه‌ها، پخته شوند. این دلمه هنگام سرو، باید فاقد آب باشد.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar