آخرین خبر/ چی لازم دارم:
مناسب برای 8 نفر
20 عدد بیسکویت لیدی فینگر
1 پیمانه قهوه (یا اسپرسو)
453 گرم پنیر خامه‌ای
453 گرم پنیر ماسکارپونه
1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
1 پیمانه شیر، داغ
½ پیمانه شکر
4 قاشق چای‌خوری ژلاتین
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
چه جوری درست میشه:
1. بیسکویت‌ها را به قهوه آغشته می‌کنیم.
2. بعد کف یک قالب کمربندی را با کاغذ روغنی پوشانده و یک لایه از بیسکویت‌های آغشته به قهوه را در آن می‌چینیم.
3. سپس قالب را در فریزر می‌گذاریم تا بیسکویت‌ها یخ بزنند.
4. در یک کاسه، پنیر خامه‌ای، پنیر ماسکارپونه و عصاره وانیل را خوب مخلوط می‌کنیم.
5. بعد در یک کاسه جداگانه، شیر، شکر و ژلاتین را تا زمانی که ژلاتین حل شود، مخلوط می‌کنیم.
6. مخلوط شیر را از صافی رد کرده و در کاسه مخلوط پنیر می‌ریزیم.
7. سپس مقدار 1 پیمانه (290 گرم) از خمیر چیزکیک را در قالب کمربندی روی لایه بیسکویتی ریخته و به مدت حدودا 2 ساعت در فریزر می‌گذاریم تا سفت شود.
8. مجددا یک لایه بیسکویتی یخ زده را روی چیزکیک می‌گذاریم.
9. روی لایه بیسکویتی دوم را مجددا با 1 پیمانه خمیر چیزکیک پوشانده و بعد دوباره به مدت 2 ساعت در فریزر می‌گذاریم تا سفت شود. این کار را برای باقی‌مانده خمیر و لایه بیسکویتی تکرار می‌کنیم.
10. به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که چیزکیک سفت شود، در فریزر می‌گذاریم.
11. با پودر کاکائو تزیین کرده و سرو کنید.

اینستاگرام اجاق داغ


همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar

وارد دنيايي از واژگان فارسي شويد
فندق آگهی