چاره پز/ مواد لازم برای تهیه مرغ ترش مازندران برای ۶ تا ۸ نفر

– مرغ کامل ۱ عدد .

– پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد .

– سیر ۳ یا ۴ حبه

– ۱ کیلو سبزی خرد شده شامل تره، گشنیز، جعفری، شنبلیله و نعناع (سبزی محلی خلی واش )

– سبزی های خورش مرغ ترش را طوری انتخاب کنید که مقدار جعفری بیشتر از تره و مقدار تره بیشتر از گشنیز باشد. مقدار نعنا کم باشد. نعنا هم باعث معطرشدن خورش می شود و هم ضد نفخ می باشد.

– آب نارنج یا آبلیمو ۱/۳ لیوان .

– مغز گردو آسیاب شده ۱/۲ لیوان . نمک و زردچوبه



طرز تهیه مرغ ترش مازندران:

مرغ را به چند تکه تقسیم می کنیم . ۴ قاشق روغن کف تابه بریزید و پیاز را درون آن تفت می دهیم تا طلائی رنگ شود. سپس تکه های مرغ را با پیاز تفت داده و کمی سرخ می نماییم.
در تابه دیگر سبزی های خرد شده را با گردو ی آسیاب شده تفت می دهیم مراقب باشید سبزی ها سیاه نشوند. سپس آنها را به مرغ سرخ شده اضافه کرده و به قدری که آب روی مرغها را بگیرد آب جوش اضافه می کنیم و نمک و فلفل و سیرها را ریخته و بعد از جوش آمدن روی حرارت ملایم می گذاریم تا خورش جا بیفتد. در اواخر پخت آبلمو را اضافه می کنیم مازندرانی ها برای ترشی این غذا از آب نارنج استفاده می کنند.بعد از آماده شدن ، می توانید این خورش را با برنج سرو کنید.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar