غذاي اصلي/ طرز تهيه قليه ميگو
چاره پز/ مواد لازم: ميگو ۶۰۰ گرم گشنيز خرد شده ۴۰۰ گرم شنبليله خرد شده ۵۰ گرم سير خرد شده ۵ عدد پياز متوسط خرد شده ۲ عدد فلفل سياه، تمر هندي صاف شده نصف يک بسته ( ۱ ليوان ) نمک به ميزان لازم زردچوبه ۱/۲ قاشق چايخوري رب گوجه فرنگي ۱ قاشق غذا خوري طرز تهيه: ابتدا پياز را سرخ کرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه کنيد. سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ کنيد تا رنگ آن تيره شود. رب و تمر هندى صاف شده را بيافزاييد و اجازه دهيد تاسبزي آرام آرام پخته و سرخ شود و آب آن چيده شود. نمک را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه کنيد چون بعضى از تمر ها نمک دارند و شور مزه اند. يک تابه ديگر حاضر کنيد و پياز هاي خرد شده را درونن آن تفت دهيد تا بسيار ريز شوند. ادويه جات را اضافه کنيد و در نهايت ميگو را در مواد سرخ کنيد. ميگو را به همراه مواد ديگر در مواد سبزي بريزيد و اجازه دهيد تا با حرارت کم پخته شود و جا بيفتد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar