چاره پز/ مواد لازم:
میگو ۶۰۰ گرم
گشنیز خرد شده ۴۰۰ گرم
شنبلیله خرد شده ۵۰ گرم
سیر خرد شده ۵ عدد
پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
فلفل سیاه، تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( ۱ لیوان )
نمک به میزان لازم
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:
ابتدا پیاز را سرخ کرده سپس سیر، ادویه و زردچوبه را نیز اضافه کنید. سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ کنید تا رنگ آن تیره شود. رب و تمر هندى صاف شده را بیافزایید و اجازه دهید تاسبزی آرام آرام پخته و سرخ شود و آب آن چیده شود. نمک را همیشه بعد از تمر هندى به قلیه اضافه کنید چون بعضى از تمر ها نمک دارند و شور مزه اند. یک تابه دیگر حاضر کنید و پیاز های خرد شده را درونن آن تفت دهید تا بسیار ریز شوند. ادویه جات را اضافه کنید و در نهایت میگو را در مواد سرخ کنید. میگو را به همراه مواد دیگر در مواد سبزی بریزید و اجازه دهید تا با حرارت کم پخته شود و جا بیفتد.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar