غذاي اصلي/ طرز تهيه پلو زيره کرماني
چاره پز/ مواد لازم : برنج : ۲ ليوان زيره سياه : ۳ قاشق غذاخوري کره و روغن و نمک : مقدار لازم طرز تهيه : زيره را ۳۰ دقيقه در مقداري آب خيس دهيد سپس آبکشي کنيد. برنج را به همراه چند ليوان آب و مقداري نمک داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا بجوشد و نرم شود سپس با آب سرد آبکشي کنيد ( زماني بايد برنج را آبکشي کنيد که وقتي دانه برنج را ميان دو انگشت مي فشاريد اطراف آن نرم و مغز برنج کمي خام باشد ). برنج آبکشي شده را با زيره و کمي نمک مخلوط کنيد ، ته قابلمه مقداري روغن بريزيد و نان يا سيب زميني حلقه شده براي ته ديگ قرار دهيد سپس برنج مخلوط با زيره را داخل قابلمه بريزيد ، حرارت را زياد کنيد تا برنج کمي بخار کند سپس نصف ليوان آب و چند قاشق روغن روي برنج بريزيد. در قابلمه را ببنديد و حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد برنج دم بکشد ، پس از اينکه برنج دم کشيد مقداري کره آب شده روي آن بدهيد و به همراه گوشت يا مرغ اين برنج خوشمزه را سرو کنيد. نکته ها : مي توانيد در زمان ريختن برنج در قابلمه لابلاي برنج را لايه لايه با تکه هاي مرغ پخته يا گوشت پخته پر کنيد و به جاي آب از آب گوشت يا آب مرغ براي روي برنج استفاده کنيد ، به اين صورت زيره پلو مجلسي و فوق العاده خوشمزه اي خواهيد داشت. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar