ويدئو/ کيک يخچالي با بيسکوئيت شکلاتي و خامه
آخرين خبر/ چي لازم دارم: 40 تا 50 عدد بيسکويت اوريو 1 پيمانه شير 453 گرم پنير خامهاي کم نمک 3 و نيم پيمانه خامه زده شده سرد ⅔ پيمانه شکر 2 تا 3 پيمانه توتفرنگي خرد شده چطور بپزم: 1. با استفاده از يک چاقو، کرم بيسکويتها را جدا کرده و در يک کاسه ميريزيم. بيسکويتها را هم در يک بشقاب چيده و کنار ميگذاريم. 2. بعد کف يک کاسه متوسط را با سلفون ميپوشانيم. 3. سپس بيسکويتها را يک به يک به شير آغشته کرده و همانند ويدئو در کاسه ميچينيم به طوري که تمام ديواره آن را بپوشانند. 4. در يک کاسه متوسط پنير خامهاي و شکر را تا زماني که صاف و يکدست شوند، مخلوط ميکنيم. 5. کرم بيسکويتها را به مخلوط اضافه کرده و با استفاده از يک همزن دستي خوب مخلوط ميکنيم. بعد خامه را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم ميزنيم. 6. روي بيسکويتها را به ترتيب با لايههايي از مخلوط کرم، مجددا بيسکويت اوريو، خامه و توتفرنگي ميپوشانيم. اين مرحله را تا زماني که کاسه پر شود، تکرار ميکنيم. در آخر روي کاسه را با بيسکويت ميپوشانيم. 7. سپس روي کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت حداقل 4 ساعت در يخچال قرار ميدهيم. 8. کاسه را از يخچال درآورده، سلفون روي آن را برداشته و به آرامي کيک را در يک بشقاب برميگردانيم. بعد پلاستيک زير کيک را هم جدا ميکنيم. 9. برش زده و سرو کنيد. نوش جان همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar