«پنير خانگي» را با استفاده از آبليمو درست کنيد
نمناک/ محصولات لبني بسيار متنوع هستند و پنير بعد از شير در يخچال همه وجوددارد، پنير ها انواع مختلفي دارد و کشورهاي ايتاليا و فرانسه از بزرگترين و بهترين توليد کنندگان اين محصول لبني هستند. پنير حاوي مواد مغذي است موجود در شير است و اکثريت مردم طعم ان را دوست دارند. چگونه پنير خانگي درست کنيم؟ اگر معمولاً عادت داريد که پنير تازه مصرف کنيد بهتر است آن را در منزل و با مواد اوليه اي که داريد درست کنيد چون به شما کمک مي کند بدون صرف هزينه و زمان زيادي پنير تازه بخوريد.ممکن است تصور کنيد درست کردن پنير کار دشواري است اما چنين نيست و بسيار لذت بخش است ، کافيست ابتدا مواد پايه آن را آماده کرده وبعد بنابرسليقه خانواده به آن طعم دهنده اي که دوست داريد اضافه کنيد.پنير از دلمه شدن شير که با اضافه کردن اسيد هايي مثل آبليمو وسرکه هستند درست ميشود،اين دلمه آنزيمي دارد که در شکم گاو موجود است اما امروزه آن را به طور مصنوعي توليد مي کنند. در ادامه اين بخش از آشپزخانه نمناک يکي از بهترين روش هاي آماده کردن پنير خانگي را برايتان خواهيم گفت. چي لازم دارم: يک ليتر شير آبليمو 100 ميلي ليتر ماست چاشني چه جوري درست ميشه: به خاطر داشته باشيد شير تازه باشد زيرا اگر شير تازگي نداشته باشد دلمه نميشود. شير را داخل ظرف استيل ريخته روي حرارت کم بگذاريد وقتي شروع به جوشيدن کرد از روي حرارت برداريد و 20 دقيقه روي ظرف را بپوشانيد. بعد آبليمو و ماست رابه شير اضافه کرده و به آرامي ترکيب کنيد و دوباره روي حرارت بگذاريد تا حدي که آب اضافه از آن خارج شود. وقتي شير به واسطه حرارت از آب پنيرجدا شد حرارت را خاموش کرده و مواد را از صافي رد کنيد تاخميري بدست ايد. در اين مرحله مي توانيد پنير را به هر شکلي که بخواهيد درآوريد. حتي مي توانيد چاشني را روي ميز کارپهن و پنير را روي آن رول کنيد و داخل ظرف پلاستيکي بريزيدو در يخچال نگه داري کنيد. پنير آماده است فقط اجازه دهيد خنک شود تااز خوردن آن لذت ببريد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar