برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

فوت آشپزي/ چگونه گوشت چرخ کرده را بسته بندي کنيم

منبع
بيتوته
بروزرسانی
فوت آشپزي/ چگونه گوشت چرخ کرده را بسته بندي کنيم
بيتوته/ اگر به دنبال راه هايي براي بسته بندي مواد غذايي براي فريز کردن آنها هستيد، خواندن اين چگونه را ادامه دهيد تا راه صحيح بسته بندي گوشت چرخ کرده براي نگهداري در فريزر را بياموزيد. 1 ابتدا گوشت را به اندازه اي که بعداً مي خواهيد سرو کنيد تقسيم کنيد. 2 يک کيسه فريزر يا زيپ لاک –به اندازه کافي بزرگ- برداريد و يادتان باشد که يک فضاي کوچک اضافي هم بايد براي زماني که گوشت منجمد مي شود و افزايش حجم پيدا مي کند در نظر بگيريد. 3 گوشت چرخ کرده را داخل کيسه قرار دهيد و با يک وردنه يا دست آن را پهن کنيد. 4 کيسه را فشار دهيد و هواي آن را خارج کنيد. در صورت لزوم مي توانيد زيپ کيسه را تا نزديک انتهاي آن ببنديد و يک ني داخل آن کيسه قرار دهيد و هواي اضافي آن را بمکيد. (اين کار از يخ سوختگي مواد غذايي جلوگيري مي کند). 5 روي کيسه تاريخ بزنيد تا بعداً بفهميد که چه مدت آن را در فريزر نگهداري کرده ايد. نکات و هشدارها يخ سوختگي تغيير بافت و رنگ سطح مواد غذايي يخ‌زده است که بر اثر تصعيد بلورهاي يخ به وجود مي‌آيد. مواد غذايي کهنه تر را جلو و بالاي مواد غذايي ديگر بگذاريد تا زودتر آنها را استفاده کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره