بيتوته/ اگر به دنبال راه هايي براي بسته بندي مواد غذايي براي فريز کردن آنها هستيد، خواندن اين چگونه را ادامه دهيد تا راه صحيح بسته بندي گوشت چرخ کرده براي نگهداري در فريزر را بياموزيد.
1
ابتدا گوشت را به اندازه اي که بعداً مي خواهيد سرو کنيد تقسيم کنيد.
2
يک کيسه فريزر يا زيپ لاک –به اندازه کافي بزرگ- برداريد و يادتان باشد که يک فضاي کوچک اضافي هم بايد براي زماني که گوشت منجمد مي شود و افزايش حجم پيدا مي کند در نظر بگيريد.
3
گوشت چرخ کرده را داخل کيسه قرار دهيد و با يک وردنه يا دست آن را پهن کنيد.
4
کيسه را فشار دهيد و هواي آن را خارج کنيد. در صورت لزوم مي توانيد زيپ کيسه را تا نزديک انتهاي آن ببنديد و يک ني داخل آن کيسه قرار دهيد و هواي اضافي آن را بمکيد. (اين کار از يخ سوختگي مواد غذايي جلوگيري مي کند).
5
روي کيسه تاريخ بزنيد تا بعداً بفهميد که چه مدت آن را در فريزر نگهداري کرده ايد.
نکات و هشدارها
يخ سوختگي تغيير بافت و رنگ سطح مواد غذايي يخزده است که بر اثر تصعيد بلورهاي يخ به وجود ميآيد.
مواد غذايي کهنه تر را جلو و بالاي مواد غذايي ديگر بگذاريد تا زودتر آنها را استفاده کنيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار