سوپ و آش/ طرز تهيه سوپ زرشک
چاره پز/ مواد لازم سينه مرغ ۳۰۰ گرم جعفري خردشده ۱۵۰ گرم قارچ خردشده ۱۰۰ گرم رب گوجه فرنگي دو قاشق سوپخوري آرد گندم دو قاشق سوپخوري آبليمو سه قاشق سوپخوري زرشک ۲۰۰ گرم پياز يک عدد هويج ۱۰۰ گرم سيب زميني ۸۰ گرم روغن مايع نصف پيمانه نمک و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه: پياز را نگيني خرد کرده و با روغن سرخ مي کنيم. مرغ را ريز خرد کرده و داخل پياز ريخته و تفت مي دهيم. آرد را هم مقداري با مواد سرخ کرده داخل آن آب مرغ يا گوشت مي ريزيم. سپس هويج و سيب زميني را نگيني خرد کرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت مي پزيم. بعد قارچ، نيمي از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجه فرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه کرده و با بقيه زرشک تزئين مي کنيم . همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar