آخرین خبر/ ‍شما برای تهیه این غذا، علاوه بر گوجه فرنگی به فلفل دلمه ای و مرغ نیز نیاز خواهید داشت.
چی لازم دارم: برای 6 نفر
۶ عدد گوجه فرنگی خرد شده
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
۲ عدد پیاز قرمز کوچک
۱ عدد فلفل قرمز شیرین
نصف پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
۴۵۰ گرم مرغ بدون پوست و استخوان
۲ قاشق چایخوری آویشن
۲ پیمانه برنج دانه بلند نیمه پخته
۲ عدد عصاره مرغ حل شده در ⅔ پیمانه آب
چطور بپزم:
1. گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز، پیاز قرمز و فلفل قرمز را خرد کرده و درون غذاساز بریزید تا له شوند.
2. در تابه متوسط، دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی بریزید، پیاز، مرغ و پودر کاری را افزوده و با حرارت متوسط تفت دهید.
3. پس از ۸ تا ۱۰ دقیقه، آن ها را از تابه خارج کنید.
4. حرارت را زیاد کرده و پوره گوجه فرنگی را درون آن بریزید و اجازه دهید تا جوشیده و غلیظ شود.
5. بقیه روغن گیاهی را افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را بپزید. در آخر، مرغ، برنج، محلول عصاره مرغ و ساقه آویشن را بیفزایید. یک ورقه آلومینیومی روی در تابه بکشید و سپس در را بگذارید و اجازه دهید تا برنج به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد.




همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar

کل ايرانو مثل کف دستت بلد باش
بلد آگهی