فوت آشپزي/ نکاتي براي پخت رولت خانگي خوشمزه
تک آشپز/ اگر مي خواهيد رولتي که در منزل تان درست مي کنيد مانند رولت هاي حاضري شود کافي است نکات زير را رعايت کنيد. زرده تخم مرغ را در ظرف کوچک تري هم بزنيد تا حداکثر حجم را بگيرد. _ هنگام افزودن شکر، همزن را بايد روي درجه تند قرار دهيد تا مايه اي غليظ، کم رنگ و سبک به دست بيايد. _ آرد ذرت را جايگزين يک سوم آرد کيک کنيد تا هنگام لوله کردن از شکستن آن پيشگيري شود. _ قبل از اندازه گيري الک کنيد، همه مواد خشک را با هم الک کنيد سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه کنيد. _ سفيده هم زده شده را به آرامي به مخلوط زرده اضافه کنيد تا هواي موجود در آن خالي نشود زيرا اين امر باعث سفت شدن و از بين رفتن پف کيک مي شود. _ مايه را به آرامي در قالب صاف کنيد. _ نگذاريد کيک به مدت طولاني روي سيني مشبک بماند و خنک شود، زيرا اين امر باعث خشک شدن کيک خواهد شد. _ در صورت چسبيدن کاغذ روغني به پشت کيک، کاغذ را با آب کمي خيس کنيد تا به راحتي جدا شود. _ لبه هاي خشک را که نازک تر است ببريد تا راحت تر لوله شود. _ پس از کمي چرب کردن کاغذ روغني، آن را به کمي آرد آغشته کنيد تا کيک نچسبد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar