غذاي اصلي/ ماهي برگر؛ پيشنهاد جذاب براي جنوبي ها
آخرين خبر/ چي لازم دارم: فيله ماهي (دلخواه) : 4 عدد (مي توانيد به جاي ماهي کامل آن را چرخ کنيد و به صورت چرخ شده استفاده کنيد) نمک: 1قاشق چاي خوري آرد: 1/2 فنجان تخم مرغ: 2عدد نان برگر: 4عدد روغن نباتي:2قاشق غذاخوري برگ کاهو: به ميزان لازم گوجه فرنگي: 2عدد ادويه ماهي: به ميزان لازم فلفل سياه وزردچوبه: به ميزان لازم چطور بپزم: در ابتدا ماهي را نمک و فلفل و ادويه بزنيد آرد و زردچوبه را با هم مخلوط کنيد و در يک سيني بريزيد تخم مرغ را نيز هم بزنيد و در کاسه اي جداگانه قرار دهيد. ماهي را ابتدا در تخم مرغ زده و سپس در آرد بزنيد وکنار بگذاريد نان ها را از وسط به دو نيم تقسيم کنيد و کنار بگذاريد. روغن گياهي و کره را با هم در يک ماهيتابه بريزيد تا آب شوند و براي سرخ کردن ماهي به درجه مطلوب برسند. وقتي روغن داغ شد ماهي ها را داخل آن سرخ کنيد تا رنگ طلايي به خود بگيرد درصورتي که مايل به استفاده از ماهي چرخ شده بودين در يک کاسه متوسط ماهي چرخ شده، پياز، ادويه و فلفل را با هم مخلوط کنيد. آرد را نيز به مواد اضافه کنيد و خوب با دست با هم ورز دهيد. روغن را در ماهيتابه بريزيد. مواد را به اندازه کوکو برداريد و داخل روغن سرخ کنيد. 3 تا 4 دقيقه بايد کافي باشد وتکه نان زيرين برگر را داخل سيني بچينيد کاهو و گوجه را روي نان بچينيد و ماهي را روي آنها بگذاريد سپس سس تارتار را نيز روي ماهي بريزيد و تکه نان دوم را روي ماهي بگذاريد اين ماهي را مي توانيد با سس هاي ديگري چون مايونز و سس قرمز نيز ميل کنيد ولي با سس تار تار رنگ و بوي خوشمزه تري به خود مي گيرد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar