ميز اردور/ طرز تهيه سالاد گل کلم و انار
ايران کوک/ چي لازم دارم: رنده پوست ليمو 1 قاشق غذاخوري آب ليموي تازه 3 قاشق غذاخوري آب پرتقال تازه 3 قاشق غذاخوري گل کلم 1 عدد دانه انار 1 فنجان برگ نعنا 1/2 فنجان جعفري تازه 1/2 فنجان پيازچه 2 قاشق غذاخوري سياه دانه 1/4 فنجان روغن زيتون 1/4 فنجان نمک به ميزان دلخواه چه جوري درست ميشه: سالاد گل کلم و انار با ترکيبات فوق العاده اي که دارد سالادي بسيار مناسب و خوش طعم براي فصل پاييز و زمستان است. ترکيب سرخي دانه هاي انار و سفيدي کلم رنگ آميزي زيبايي بوجود مي آورد که چشم هر بيننده اي را محصور مي کند. در اين سالاد تنها از روغن زيتون و آب ميوه تازه استفاده شده و از سس هاي مضر خبري نيست. همچنين سياه دانه موجود در اين سالاد آن را به ميان وعده اي سبک و مقوي تبديل مي کند. از خواص بيشمار سياه دانه مي توان به کاهش وزن ، برطرف کننده تب، درمان دردهاي شکمي، بهبود جوش و شفاف کردن پوست و … اشاره کرد. طرز تهيه: گل کلم را بشوييد و به قطعات بسيار ريز خرد کنيد. برگ نعنا، جعفري تازه و پيازچه را نيز ريز خرد کنيد. در يک کاسه رنده پوست ليمو، آب ليمو و آب پرتقال را مخلوط کنيد. گل کلم هاي خرد شده، دانه هاي انار، نعنا خرد شده، جعفري خرد شده و پيازچه را نيز اضافه کنيد. سياه دانه و روغن زيتون را نيز به سالاد اضافه کنيد و خوب ترکيب کنيد. با کمي نمک سالاد را مزه دار کنيد و بعد اين سالاد خوشمزه و خوشرنگ را نوش جان کنيد. نکته: بجاي گل کلم مي توانيد از کلم سفيد نيز استفاده کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar