شام/ همبرگر سوخاري سرخ کنيد
سوران/ چي لازم دارم: پياز کوچک= 1 عدد نان تست=يک برش شير= يک قاشق سوپخوري گوشت گوساله چرخ کرده= 500 گرم تخم مرغ= 3 عدد جعفري خرد شده = 2 قاشق سوپخوري نمک و فلفل= به مقدار کافي روغن زيتون= 4 قاشق غذاخوري آرد= 4 قاشق سوپخوري مواد لازم براي پودر سوخاري : نان تست پودر کرده= 150 گرم پودر بادام= 50 گرم جوز هندي= يک چهارم قاشق چايخوري چه جوري درست ميشه: پياز را ده دقيقه در روغن تفت دهيد ، تا کمي طلايي شود ، يک برش نان تست را نيز در شير خرد کنيد ، گوشت چرخ کرده را با نان خيس خورده و پياز تفت داده و يک عدد تخم مرغ ، جعفري ، نمک و فلفل مخلوط نماييد . دو عدد تخم مرغ را با يک قاشق سوپخوري آب و کمي روغن زيتون بزنيد . مواد لازم براي سوخاري کردن را ني زجداگانه با هم مخلوط نماييد . ابتدا گوشت را به شکل همبرگر درآوريد و سپس آن را در آرد و به ترتيب در مخلوط تخم مرغ و بعد در پودر سوخاري بغلتانيد و اين کار را دوبار انجام دهيد و خوب فشار داده تا کاملا منسجم شود ، سپس همبرگرها را در يک سيني چيده و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد و در نهايت همبرگرها را در تابه سرخ کنيد . همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar