به فست فودها رودست بزنيد
کاله/ شما هم حتما برگرفروشيهاي محبوب خودتان را در شهر سراغ داريد، اما گاهي يک برگر خانگي به بدن آدم ميچسبد. براي همين امروز اين برگر دوبل را به شما آموزش ميدهيم که روي هر برگر را کم خواهد کرد. چي لازم دارم: ۲ پياز متوسط ۳ قاشق غذاخوري مايونز ۱ قاشق غذاخوري ترشي شيرين خرد شده ۲ قاشق چايخوري خردل زرد ۱ قاشق غذاخوري کچاپ ۲ قاشق چايخوري شکر يک چهارم قاشق چايخوري سُس سويا يک چهارم قاشق چايخوري زردچوبه نان برگر ۳ بخشي يا نان برگر حجيم براي برش ۳ بخشي ۴۰۰ گرم گوشت گاو، گردن يا شانه چرخ شده نمک و فلفل سياه تازه ۲ برش پنير پرورده يا پنير چدار برگ کاهوي سالادي به مقدار کافي ۶ برش گوجه تازه ۸ برش خيار شور چطور بپزم: ۱. يکي از پيازها را نصف کنيد. نصفه اول آن را ريز کنيد و آنها را روي دستمال کاغذي دولايه داخل مايکروويو قرار دهيد و با انرژي کم براي ۱۰ دقيقه مايکروويو کنيد تا رطوبتشان برود ولي قهوهاي نشوند. سپس کنار بگذاريد. ۲. همزمان، نصفه دوم پياز را هم از وسط نصف کنيد، و يکي از ربعها را از لايهلايه برش بزنيد و آنها را کنار بگذاريد. ۳. ربع باقي مانده پياز را با رنده ريز ريز کنيد. پياز رنده شده را به يک کاسه متوسط ببريد. «مايونز، ترشي شيرين، خردل، کچاپ، شکر، سس سويا و زردچوبه» را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا يکنواخت شوند. در آخر فلفل سياه هم روي آن بپاشيد. ۴. اگر نان برگر ۳ تکه در مغازهها نيافتيد، با يک چاقوي تيز و نازک، به دقت نان برگر حجيم را به سه لايه برش بزنيد. ۵. حالا نوبت به پختن گوشت ميرسد. ميتوانيد آن را روي گريل يا در تابه بپزيد. گوشت را به ۴ بخش تقسيم کنيد. آنها را پهن کنيد طوري که ۴ دايره نازک شکل گيرد. ۶. بعد از اضافه کردن چاشني نمک و فلفل به برگرها، ۲ تا از آنها را روي سطح داغ گريل يا تابه بگذاريد و به اندازه کافي بپزيد، طوري که يک طرفشان خوب بپزد و تيره شود، ولي نسوزد. سپس با دقت آنها را برگردانيد تا طرف ديگرشان هم بپزد و همزمان يک برش پنير روي هر يک از آنها بگذاريد. ۷. سطوح نان که داخل برگر قرار ميگيرند را روي سطح آشپزي (تابه يا گريل) بگذاريد تا برشته و تُرد شوند و به رنگ قهوهاي در آيند. پس از اين ديگر کار آشپزي ما براي يک برگر تمام شده و به سراغ چيدن لايهها روي هم ميرويم. ۸. براي چيدمان صحيح چنين ميکنيم: ابتدا لايه زيرين نان را داخل بشقاب ميگذاريم، سپس يک چهارم سس را روي آن پخش ميکنيم. نيمي از پيازهاي تازه را روي آن ميريزيم و سپس يک چهارم کاهوي خرد شده را اضافه ميکنيم و به دنبال آن برشهاي گوجه را. حالا وقت گذاشتن برگري است که روي آن پنير گذاشته بوديم و بالاي آن لايه وسطي نان را ميگذاريم و بقيه سس را روي اين لايه نان پخش ميکنيم. بعد خيارشورها را روي آن ميچينيم، يک برگر گوشت ديگر بالاي آن ميگذاريم و پيازهاي خشک شده داخل مايکروويو را روي آن پخش ميکنيم، در آخر نيز مقداري کاهوي ديگر روي آن ميريزيم و برگر را ميبنديم. غذا آماده سِرو است. ۹. دستورپخت و مواد ما براي پخت دو برگر بود. ميتوانيم اين فرآيند را با مواد بيشتر براي پختن برگرهاي اضافه تکرار کنيم.