ميز اردور/ بستني خشک تبريز، خوشمزه و آسان
آخرين خبر/ مواد لازم: آرد برنج: 100 گرم پودر نشاسته: 150 گرم شکر: 500 گرم گلاب: نصف ليوان شير: يک ليتر ( حدود 4 ليوان) آب: يک ليتر پودر پسته: به مقدارلازم طرز تهيه: پودر نشاسته را در يک ليتر آب حل ميکنيم. در ظرف ديگري آرد برنج را در يک ليتر شير حل ميکنيم. سپس نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و روي حرارت ملايم ميگذاريم و مرتب هم ميزنيم تا مثل فرني غليظ شود. اگر هم نزنيد، نشاسته و آرد برنج گوله گوله ميشوند.وقتي مايه جوش آمد و کمي غليظ شد، شکر و گلاب را اضافه ميکنيم و هم مي زنيم تا مايه به حدي غليظ شود که خط قاشق روي آن بماند. سپس بستني خشک را در ظرفي ريخته و پس از سرد شدن آن را برش ميزنيم و با پودر پسته تزيين ميکنيم.نوش جون نکته : در صورت دلخواه مي توانيد به جاي يک ليتر آب از يک ليوان آب استفاده کنيد و مقدار شير را به جاي يک ليتر، يک و نيم ليتر استفاده کنيد، يعني مقدار شير بيشتر باشد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar