برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

شيريني ها/ شيريني نخودچي خانگي را چطور بپزيم؟

منبع
زندگي آنلاين
بروزرسانی
 شيريني ها/ شيريني نخودچي خانگي را چطور بپزيم؟
زندگي آنلاين/ مواد لازم : روغن جامد: 250 گرم آرد نخودچي: 200 گرم پودر قند: 150 گرم هل: يک قاشق چايخوري خلال پسته و بادام: به ميزان لازم زرده تخم‌مرغ: يک عدد طرز تهيه: 1 - روغن و شکر را با همزن خوب مخلوط کنيد تا يک دست شود. 2 - تخم‌مرغ و هل را اضافه کنيد و کم‌کم آرد نخودچي را به مايه اضافه کنيد و ورز دهيد. مراقب باشيد به روغن نيفتد. اگر به روغن افتاد کمي آرد نخودچي به آن اضافه کنيد. 3 - خمير را براي حداقل نيم ساعت در يخچال استراحت دهيد. 4 - فر را روي 170 درجه سانتي‌گراد روشن کنيد. خمير را روي سطحي تميز با وردنه باز کنيد تا به ضخامت يک سانتي‌متر برسد. سپس آن را قالب بزنيد. اگر قالب نداريد مي‌توانيد خميرها را با دست به شکل کره‌هاي کوچک دربياوريد و روي آنها خلال پسته فرو کنيد. 5 - در سيني فر کاغذ روغني پهن کنيد و شيريني‌ ها را روي آن بچينيد. لازم است بين شيريني‌ها يک سانتي‌متر فاصله بگذاريد. 6 - بعد از 10 تا 15 دقيقه شيريني حاضر است. بهتر است مدام به آن سر بزنيد تا نسوزد. شيريني‌ها نبايد برشته شوند. 7 - شيريني در اين مرحله کمي شل است. بايد سيني را بعد از سرد شدن در يخچل بگذاريد تا شيريني ‌ها خودشان را بگيرند، سپس آنها را در ظرف بچينيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره