زندگي آنلاين/
مواد لازم :
روغن جامد: 250 گرم
آرد نخودچي: 200 گرم
پودر قند: 150 گرم
هل: يک قاشق چايخوري
خلال پسته و بادام: به ميزان لازم
زرده تخممرغ: يک عدد
طرز تهيه:
1 - روغن و شکر را با همزن خوب مخلوط کنيد تا يک دست شود.
2 - تخممرغ و هل را اضافه کنيد و کمکم آرد نخودچي را به مايه اضافه کنيد و ورز دهيد. مراقب باشيد به روغن نيفتد. اگر به روغن افتاد کمي آرد نخودچي به آن اضافه کنيد.
3 - خمير را براي حداقل نيم ساعت در يخچال استراحت دهيد.
4 - فر را روي 170 درجه سانتيگراد روشن کنيد. خمير را روي سطحي تميز با وردنه باز کنيد تا به ضخامت يک سانتيمتر برسد. سپس آن را قالب بزنيد. اگر قالب نداريد ميتوانيد خميرها را با دست به شکل کرههاي کوچک دربياوريد و روي آنها خلال پسته فرو کنيد.
5 - در سيني فر کاغذ روغني پهن کنيد و شيريني ها را روي آن بچينيد. لازم است بين شيرينيها يک سانتيمتر فاصله بگذاريد.
6 - بعد از 10 تا 15 دقيقه شيريني حاضر است. بهتر است مدام به آن سر بزنيد تا نسوزد. شيرينيها نبايد برشته شوند.
7 - شيريني در اين مرحله کمي شل است. بايد سيني را بعد از سرد شدن در يخچل بگذاريد تا شيريني ها خودشان را بگيرند، سپس آنها را در ظرف بچينيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار