غذاي اصلي/ طرز تهيه خورش بوقلمون
چاره چي/مواد لازم : گوشت بوقلمون : ۳۰۰ گرم سيب زميني :دو عدد شويد خشک : دو قاشق غذاخوري پياز خلال شده : يک عدد تخم آفتا ب گردان : يک قاشق غذاخوري روغن زيتون : سه تا چهار قاشق غذاخوري آب، نمک و زعفران : به ميزان لازم طرز تهيه: براي تهيه خورشت بوقلمون در ابتدا گوشت بوقلمون را به تکه هاي ريز قيمه اي درآوريد و به مدت يک ساعت در پياز و زعفران قرار دهيد و در يخچال بگذاريد. سپس گوشت ها را به همراه پياز و روغن زيتون روي حرارت ملايم تفت دهيد، بعد دو ليوان آب به مواد اضافه کنيد و بگذاريد به مدت ۴۵ دقيقه بپزد تا گوشت نرم شود. آن گاه سيب زميني ، شويد و تخم آفتابگردان را اضافه کنيد. وقتي گوشت و سيب زميني پخت و آب خورشت غليظ شد، در ظرف مورد نظر بکشيد و در صورت دلخواه يک قاشق روغن زيتون روي آن بريزيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar