عيدانه/ نان پسته سوئدي؛ پيشنهاد جذاب روز اول نوروز
تابناک با تو/ يکي از لذتبخشترين کارهاي قبل از عيد نوروز، پخت انواع شيرينيهاي خانگي مخصوص عيد است. اين شيرينيهاي متنوع را درست کنيد و در نوروز از ميهمانها پذيرايي کنيد. چي لازم دارم: کره: ۲۰۰ گرم پودر قند: ۸۰ گرم آرد: ۲۵۰ گرم پسته (خردشده): ۵۰ گرم هل: يک چهارم قاشق چاي خوري مرباي توت فرنگي: به ميزان لازم چطور بپزم: کره و پودر قند را به همراه هل داخل دستگاه همزن بريزيد و هم بزنيد تا يکدست شود.پسته خردشده را با آرد مخلوط کنيد و داخل دستگاه غذاساز ريخته تا کاملا يکدست شود.سپس داخل مواد کره اي بريزيد و به هم زدن ادامه دهيد تا مواد خمير شود.خمير آماده را داخل کيسه نايلوني قرار و به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال استراحت دهيد. سپس از يخچال خارج و به اندازه يک قاشق چاي خوري در دست گرد کنيد و داخل سيني فر قرار دهيد و در مرکز آن فرورفتگي ايجاد کنيد.خمير را هم به همين ترتيب آماده کنيد. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي گراد گرم کنيد و شيريني ها را به مدت ۲۰ دقيقه بپزيد.سپس از فر خارج و داخل سيني خنک کنيد و در محل فرورفتگي ايجاد شده مرباي توت فرنگي بريزيد.شيريني را در ظرف چيده روي آن را بپوشانيد و در دماي محيط نگهداري کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar