برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ پيتزا سبزيجات را با سس پستو ميل کنيد

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي اصلي/ پيتزا سبزيجات را با سس پستو ميل کنيد
آخرين خبر/ چي لازم دارم: ۳ پيمانه آرد ۱/۲ پيمانه آب ولرم ۱/۲ پيمانه شير ۷ گرم پودر خمير مايه(يست) معادل ۲ و ۱/۲ ق چ ۱و۱/۲ ق چ نمک ۱/۳ پيمانه روغن مايع ۲ ق غ شکر مواد سس سير: ۲ ق غ کره ۲ پر سير ۲ ق غ آرد ۱/۴ ق چ نمک ۱/۲ ق چ فلفل ۱ پيمانه شير ۱/۲ پيمانه پنير پارمسان رنده شده مواد روي پيتزا: ۴ پيمانه پنير موزارلا رنده شده ۱ عدد فلفل دلمه اي سبز يا قرمز نازک حلقه حلقه شده ۱ عدد کدو نازک حلقه شده ۱/۲ يک بادمجان متوسط نازک حلقه حلقه شده ۱ و ۱/۲پيمانه ذرت ۲ عدد پياز بنفش کوچک نازک خلالي شده ۲ ق غ روغن زيتون ۱۲ عدد برگ تازه ريحان يا حدود ۲ ق غ ريحان خشک ۱/۴ پيمانه پستو چطور بپزم: خمير مايه رو در ۱/۴ پيمانه آب گرم حل مي کنيم. و ۱/۲ ق چ شکر رو بهش اضافه مي کنيم. ۵ تا ۱۰دقيقه صبر مي کنيم تا خمير مايه عمل کنه ومخلوط کف کنه ۱/۴ پيمانه آب گرم باقيمانده و ۱/۲ پيمانه شير گرم رو به خمير مايه اضافه مي کنيم. مواد خشک خمير يعني آرد و شکر و نمک رو مخلوط مي کنيم. خمير مايه و ۱/۳ پيمانه روغن مايع رو به مخلوط آرد اضافه مي کنيم و با دست ورز ميديم حدود ۵ دقيقه تا خمير يکنواخت بشه. بعد خمير رو به صورت توپ درمياريم. اگر خمير خيلي شل به نظر مياد کمي آرد و اگر خيلي سفت باشه کمي آب اضافه ميکنيم. روي خمير رو مي پوشونيم و ۱ ساعت ميگذاريم تا ور بياد.تا زماني که اندازه خمير دوبرابر بشه. خمير رو بعد از اينکه کاملاً وراومد با فشار مي خوابونيمو بادشو خالي ميکنيم و دو قسمتش مي کنيم و هر قسمت رو در يک ظرف پيتزا پهن ميکنيم. با چنگال روي سطح پيتزا قسمتهايي که بادکرده رو مي خوابونيم. حدود ۴-۵ دقيقه خميرها رو در فر از پيش گرم شده با دماي ۲۰۰ سانتيگراد نيم پز مي کنيم براي تهيه سس سير : سير رو له ميکنيم و با کره داخل قابلمه کوچکي روي حرارت متوسط ميذاريم. وقتي کره آب شد آرد و نمک و فلفل رو داخل کره و سير ميريزيم و کمي تفت ميديم. شير و پنير پارمزان رو درحالي که مرتب هم مي زنيم اضافه ميکنيم بهتره شير از قبل گرم باشه و با همزن دستي هم بزنيم. وقتي سس خودشو گرفت ازروي حرارت برميداريم. براي چيدن پيتزا : يک لايه سس سير روي خمير پيتزا پهن مي کنيم. روي هر پيتزا ۲ پيمانه پنير موزارلا رنده شده پخش مي کنيم. سبزيجات رو روي سس سير و پنير مي چينيم. روي سبزيجات هر پيتزا ۱ ق غ روغن زيتون ميريزيم ۱۲ دقيقه تا يک ربع پيتزاه ارو در فر ۲۰۰ درجه ميپزيم و حدود دو دقيقه با حرارت زياد از بالا ميذاريم روي پيتزا برشته بشه. وقتي از فر درآورديم پستو رو روي قسمتهاي مختلف پيتزا مي ريزيمو برگ هاي خرد شده ريحون رو روي پيتزاها ميچينيم.يا پودر ريحون خشک روي پيتزاها مي پاشيم. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره