ميز اردور/ سه روش درست کردن سالاد سزار اصيل
تابناک با تو/ سالاد سزار، سالاد محبوبي است که اولين بار توسط سرآشپز سزار کارديني (cesare cardini) که يکي از مهاجران جنگ جهاني اول به ايالت کاليفرنيا و شهر سنديهگو بود؛ درست شد.اين سالاد خوشمزه در ۲۰ دقيقه تهيه ميشود. قدمت اين سالاد به ۱۰۰ سال پيش برميگردد. روش اول (روش اصيل و کاملا ايتاليايي سالاد سزار) روش هاي تهيه سالاد سزار اصيل و کاملا ايتاليايي زمان آماده سازي: حداکثر ۳۰ دقيقه مواد لازم سالاد سزار براي ۵ نفر کاهو تازه: ۱ عددنان تست: ۴-۳ عددروغن زيتون بکر: ۱۵۰ ميلي ليترپنير پارميزان: ۱۰۰ گرمسرکه سفيد: ۱ قاشق غذاخويتخم مرغ: ۱ عددسير: ۲ حبهآب ليموي تازه: ۲ قاشق غذاخوريسس ورسترشاير: ۲ قاشق غذاخوري طرزتهيه سالاد سزار: ۱- براي درست کردن اين سالاد بايد قسمت هاي سالم و تازه کاهو را انتخاب کرده، سپس برگ ها را خوب بشوييم و خشک کنيم. ۲- دور نان هاي تست را به صورت يک قاب برش مي زنيم و به کنار مي گذاريم (دور نان چون خشک تر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمي کند. به همين دليل دور نان را جدا مي کنيم و از بقيه نان استفاده مي کنيم) قسمت هاي سفيد و اسفنجي نان را به ابعاد يک سانتيمتري برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمي روغن و سير له شده است با حرارت ملايم، تست مي کنيم. ۳- براي آماده سازي سس سالاد ابتدا آب ليمو، تخم مرغ (تخم مرغ را يک دقيقه آب پز کنيد)، سرکه سفيد يا سرکه سيب، سس ورسترشاير، نمک و فلفل را مخلوط کرده و با همزن يا غذاساز خوب مخلوط مي کنيم. بعد از حدود ۵ دقيقه، کم کم شروع به اضافه کردن روغن مي کنيم تا حالت مايونز به خود بگيرد و کمي غليظ شود. ۴- براي سرو اين سالاد کافي است برگ هاي تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ريخته، نان هاي تست شده و پنير پارميزان رنده شده را روي آن بريزيد و در نهايت سس محبوب (آمريکايي ها و اروپايي ها) را به آن اضافه کنيد. ۵- در نقاط مختلف دنيا به دليل کمبود وقت و مسائل مختلف ديگر تغييراتي در اين سالاد به وجود آمده است ولي دستور تهيه اي که ذکر شد درواقع اصيل ترين دستور تهيه سالاد سزار است. ۶- با گذشت زمان اين سالاد با مناطق مختلف جغرافيايي تغييراتي کرده، گاهي آن را غني تر و مزه دارتر مي کنند يا به آن سينه مرغ گريل شده، بيکن (در کشورهاي غربي)، ماهي دودي يا ميگو (در کشورهاي ساحلي) اضافه مي کنند. ۷- شما مي توانيد بسته به ذائقه خود افزودني مناسب را اضافه کرده و سالاد سزار مورد پسند خود را پيدا کنيد. روش دوم تهيه سالاد سزار روش هاي تهيه سالاد سزار اصيل و کاملا ايتاليايي مواد لازم براي ۴ نفر سينه مرغ: ۱۵۰ گرم (۲۵۰ کيلوکالري)نان تست سبوس دار: ۹۰ گرم- (۲۴۰ کيلوکالري)کاهو پيچ: ۶ ليوان- (۱۵۰ کيلوکالري)پنير پارميزان رنده شده: ۹۰ گرم- (۱۱۰ کيلوکالري)فلفل سياه: به ميزان دلخواه- (۰ کيلوکالري)روغن زيتون: ۲ قاشق مرباخوري، (۹۰ کيلوکالري)سس سالاد: ۴ قاشق غذاخوري، (۳۶۰ کيلوکالري) طرز تهيه: ۱- نان تست را در ابعاد کوچک (به اندازه حبه قند) برش داده و در يک قاشق مرباخوري روغن زيتون تفت دهيد. سپس تکه هاي نان را روي حوله يک بار مصرف بگذاريد تا روغن اضافه شان گرفته شود. تکه هاي مرغ را نيز در تابه خط دار که کف آن با يک قاشق غذاخوري روغن زيتون چرب شده است، گريل کنيد و سپس برش بزنيد. ۲- در کاسه اي بزرگ، کاهوها را به قطعات بزرگي خرد کنيد. براي تهيه سس اين سالاد هم يک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بريزيد و کم کم و هنگام کارکردن مخلوط کن، به آب روغن زيتون اضافه کنيد. آن قدر اين کار را ادامه دهيد تا مايع غليظي به دست آيد. سپس به اين مخلوط آب يک ليموي تازه را اضافه کنيد و کمي در آن سرکه بريزيد. بعد از تهيه سس اوليه، براي اين حجم سالاد، ۴ قاشق غذاخوري از سس را با نيمي از پنير پارميزان مخلوط کنيد. ۳- هنگام سرو سالاد نيز ابتدا کاهو را اضافه کنيد، روي آنها سس مخلوط شه با پنير پارميزان بريزيد، سپس مرغ هاي گريل شده را بيفزاييد و سپس تکه هاي نان را روي آن قرار دهيد و در آخر روي تمام محتويات پنير پارميزان بپاشيد. به اين ترتيب سالاد شما آماده سرو خواهدبود. روش سوم (روش سريع و ساده آماده کردن سالاد سزار) روش هاي تهيه سالاد سزار اصيل و کاملا ايتاليايي مواد لازم براي بشقاب يک نفره: کاهو: ۶ برگنان تست: ۱ عددپودر پنير پارميزان: ۱ قاشق غذاخوريفيله مرغ: ۱ عددگردو: ۳ عددمواد لازم براي سس:روغن زيتون: يک چهارم پيمانهسس مايونز: ۱ قاشق غذاخورينمک، فلفل و پودر سير: به ميزان لازمآب ليمو ترش: ۲ قاشق غذاخوري طرز تهيه: ۱- ابتدا کاهو را در بشقاب خرد کنيد. ۲- فيله مرغ را هم مي توانيد در فر گريل کنيد يا اينکه با کمي نمک و فلفل آب پر کرده و خرد کنيد و روي کاهو بريزيد. ۳- نان تست را به تکه هاي کوچک تقسيم کرده و به روغن زيتون آغشته کنيد ودر ساندويچ ساز تست کنيد تا برشته شود، بعد روي کاهو بريزيد. ۴- مي توانيد نان را در دماي ۱۴۰ درجه سانتي گراد در فر قرار دهيد تا برشته شود يا حتي مي شود از مايکروفر هم براي اين منظور استفاده کنيد. قدرت ۱۰۰ و هر ۲۰ ثانيه کنترل کنيد تا نان ها نسوزد. ۵- براي داشتن طعم مطلوب يک قاشق مرباخوري روغن زيتون روي نان ها بريزيد. ۶- گردوها را کمي در آب خيس کرده و آن را روي کاهوها بريزيد. ۷- به جاي سس مايونز مي توانيد از سس هزار جزيره استفاده کنيد که بالطبع طعم بهتري خواهدداشت. ۸- پنير پارميزان را روي همه مواد بپاشيد. ۹- به جاي پودر سير از سير تازه و به جاي نان تست از نان سوخاري هم مي توانيد استفاده کنيد. ۱۰- اين سالاد يک شام سبک و مقوي هم محسوب مي شود. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar