برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ناهار/ کباب تابه اي سيخي در هواي باراني مي چسبد

منبع
برترين ها
بروزرسانی
ناهار/ کباب تابه اي سيخي در هواي باراني مي چسبد
برترين ها/ کباب ديگي‌ (کباب تابه اي) يکي از خوراک هاي ايراني است که اغلب از گوشت گوسفندي چرخ‌کرده براي تهيه اين غذا استفاده مي شود. چي لازم دارم: گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم پياز بزرگ: ۱ عدد نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران: به مقدارلازم رب گوجه ‌فرنگي: ۱ قاشق غذا خوري سيب زميني: ۲ عدد گوجه فرنگي: ۲ عدد جعفري خرد شده: ۱ قاشق چاي خوري کره: ۱ قاشق سوپ خوري چطور بپزم: ابتدا پياز را به اندازه متوسط رنده مي کنيم و گوشت را با پياز و نمک و فلفل سياه و زردچوبه و زعفران و جعفري مخلوط مي کنيم. سپس مواد را توسط سيخ هاي چوبي سيخ مي کنيم. دقت نماييد اندازه سيخ ها با تابه مطابقت داشته باشد.در تابه اي نچسب مقدار کمي روغن و کره مي ريزيم و بعد از داغ شدن روغن کباب ها را درونش مي چينيم و کمي سرخ مي نماييم. سيب زميني ها را پوست گرفته و حلقه حلقه مي کنيم . گوجه ها و فلفل دلمه اي را روي کبابها يا کنارشان ميگذاريم. سپس رب را در نصف ليوان آب ولرم حل کرده با مقداري نمک و نصف قاشق سماق روي تمام قسمت تابه ميريزيم و شعله را ملايم مي کنيم و مي گذاريم تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره