ميز اردور/ «سالاد اندونزي» تا حالا خوردهايد؟
آخرين خبر/ مواد لازم: کلم برگ قرمز خرد شده 1 ليوان کلم برگ سفيد خرد شده 2 ليوان کالباس 200 گرم ذرت 1/2 ليوان نخودفرنگي 1 ليوان هويج 2 عدد خيار شور 4 عدد سس مايونز مقدار لازم طرز تهيه : کلم ها را به صورت رشته هاي باريک خرد کنيد و داخل کاسه اي بريزيد. ذرت کنسروي ، نخود فرنگي پخته ، کالباس خرد شده ، هويج پخته رنده شده ، خيار شور خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنيد. سس مايونز ، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنيد ، ظرف سالاد را 2 -3 ساعت در ظرف دربسته و داخل يخچال قرار دهيد تا خوب سرد شود سپس سرو کنيد. نکته ها : ميتوانيد به جاي کالباس از مرغ پخته يا تخم مرغ پخته هم استفاده کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar